Fă-ți cumpărăturile în siguranță de pe dataSPOT. Crează un cont
Home
» Categorii

Calculatoare    Calculatoare dataSPOT    Calculatoare brand    Laptop       Docking Station       Privacy filter    Netbook    Tablete       Manusi       Stylus    Sisteme Second Hand
Componente    Carcase    Procesoare    Placi de baza    Memorii    Hard disk    SSD    Unitati optice    Placi video    Placi de sunet    TV Tuner    Coolere    Ventilatoare       Fan controllere       Filtre de praf    Surse    Adaptoare
Periferice    Monitoare LED & LCD       Suporti       Multiplicatoare    Imprimante    Copiatoare    Scannere    Tablete grafice    Tastaturi    Mouse    Mouse pad    Presenter    Boxe    Casti    Microfoane    Camere web    UPS    AVR    Invertoare    Rack-uri    Docking Station-uri    Floppy drive    Carduri memorie    Card reader    Memorii flash USB
Gaming    Gamepad    Joystick    Volane    Console jocuri
Retelistica    Routere    Access point    Placi de retea    Switch    Adaptoare PoE    Antene    Powerline    Print servere    Patch panel    Camere de supraveghere    NAS    Rack    Modem    Switch KVM    Hub    Prize UTP    Cleste sertizare    Punch down tool    Adaptoare Bluetooth
Electronice    Telefoane    Televizoare LED & LCD       Ochelari 3D    Playere MP3    Media player    DVD Player    Videoproiectoare    Aparate foto digitale    Camere video    Modulatoare FM    GPS    Camere de bord    Reportofoane    Calculatoare de birou    Testere
Consumabile    CD    DVD    Discuri Blu-ray    Carcase CD, DVD    Dischete    Baterii    Acumulatori    Cartuse    Riboane    Drum unit    Print head    Toner    Cerneluri    Hartie    Cartele telefonice    Paste termoconductoare    Consumabile de curatat
Accesorii    Cabluri    Prelungitoare    Alimentatoare    Incarcatoare    Genti    Huse    Skin    Becuri NOU*    Lampi    Folii de protectie
Software    Sisteme de operare    Antivirus    Aplicatii    Jocuri
» Producatori

Garantie

DECLARAȚIE DE CONFORMITATE

Noi, dataSPOT Computers S.R.L. declarăm pe propria răspundere că echipamentele din prezentul document respectă cerințele esențiale de securitate prevăzute de HG 457/2003 și HG 88/2003 privind echipamentele radio și echipamentele terminale de telecomunicații și recunoașterea mutuală a acestora, precum si cerințele de protecție prevăzute de HG 497/2003.

Produsele sunt în conformitate cu prevederile legislative (raportat fiecărei categorii în parte, după caz): 240/2004, 363/2007, HG982/2007, HG1132/2008, 1037/2010, 148/2000, 20/2010, HG1022/2002, 72/23/EEC 93/68/EEC HG 992/2005 HG448/2005

INFO DEEE

Conform HG 448/2005 privind deșeurile de echipamente electrice si electronice (DEEE), consumatorii au obligația să nu elimine DEEE ca deșeuri municipale nesortate și să colecteze selectiv aceste DEEE. Simbolul care indică faptul că echipamentele electrice și electronice fac obiectul unei colectări separate reprezintă o pubelă cu roți barată cu două linii în forma de X.

CERTIFICAT DE GARANȚIE

Prezentul document atestă că produsul achiziționat beneficiază de garanție și service în condițiile respectării instrucțiunilor de instalare, utilizare, întreținere, manipulare și transport prevăzute în manualul de utilizare, documentația produsului și prezentul certificat de garanție, și este în conformitate cu prevederile legislative 449/2003 HG 394/1995 OG 21/1992. Se acordă o garanție de conformitate de 2 ani la produsele noi, și 1 an la produsele folosite. Garanția comercială poate diferi de garanția legală de conformitate. Pentru produsele la care producătorii / importatorii asigură garanția prin proceduri specifice, anexa va avea menționat acest lucru și dataSPOT Computers S.R.L. va furniza și certificatul de garanție emis de producător sau importator. Condițiile de garanție înscrise în documentele emise de producător / importator prevalează asupra condițiilor înscrise în prezentul certificat de garanție, inclusiv modalitatea de acordare a garanției.

CONDIȚII DE GARANȚIE

art. 1. OBLIGATIILE FURNIZORULUI

1. Termenul de garantie al produsului este cel specificat în prezentul certificat și se calculează de la data emiterii certificatului de garanție. Perioada de garanție se prelungeste cu perioada în care produsul s-a aflat în service, cu excepția cazului în care solicitarea de acordare a garanției este nejustificată.

2. În lipsa conformității, în perioada garanției comerciale cumpărătorul are dreptul să i se aducă produsele aflate în garanție la conformitate, fără plată, prin repararea sau înlocuirea produsului defect cu unul identic, sau echivalent ca performanțe, în conformitate cu conditiile din certificatul de garanție în termen de maxim 15 zile calendaristice de la data recepționării produsului în service.

3. Intervențiile pentru garanție se fac la service-ul dataSPOT Computers, str. Elena Drăgoi bl. 310 sc. A ap. 19 parter Micalaca 310330 Arad, jud. Arad, sau la centrele de service autorizate de producător. Cheltuielile de transport vor fi suportate de cumpărător.

art. 2 . OBLIGAȚIILE CUMPĂRĂTORULUI

1. La solicitarea acordării garanției, cumpărătorul va trebui să prezinte certificatul de garanție, produsul în ambalajul original sau un ambalaj care să ofere protecție echivalentă, toate accesoriile cu care a fost livrat și o descriere cât mai detaliată a defectului. Lipsa unuia dintre detaliile menționate atrage imposibilitatea noastră de a asigura garanția.

2. Cumpărătorul este obligat să păstreze documentația și accesoriile primite odată cu produsul.

3. Echipamentul trebuie să funcționeze în următoarele condiții: tensiune de alimentare 210-240V; frecvență 50 Hz +/- 2%; temperatură: 10-35C; umiditate 65% fără condensare

art. 3. SITUAȚII CARE POT DUCE LA PIERDEREA GARANȚIEI

1. Ruperea, deteriorarea, îndepărtarea sigiliilor sau a etichetelor aplicate pe produse.

2. Conectarea la priză fără împământare, conectarea perifericelor în timp ce echipamentele sunt sub tensiune, folosirea elementelor de cablare și conectare neconforme.

3. Folosirea echipamentelor în condiții improprii: fluctuații de tensiune, lichide, praf, fum, umezeală, vibrații, șocuri mecanice, termice, electrice, temperatura necorespunzătoare sau alte condiții care contravin specificațiilor producătorului.

4. Intervenții asupra echipamentelor, indiferent de natura lor, efectuate de către personal neautorizat.

5. Modificarea sau completarea datelor din certificatul de garanție de către personal neautorizat. Orice modificare făcuta de furnizor sau service trebuie să fie însoțită de ștampilă.

6. Nu se acordă garanție la produsele cu urme de arsuri, care au componente arse, găurite, crăpate, cu urme de coroziune, lichid sau alte corpuri străine pătrunse în interior, cu urme de lovituri, piese rupte, sparte, îndoite, pini rupți sau îndoiti, conectori deteriorați.

7. Nu se acordă garanție la produsele folosite în afara specificațiilor date de producător: cu frecvența, tensiunea de alimentare modificată în vederea creșterii performanțelor, cu sisteme de răcire schimbate, modificate sau insuficiente, cu BIOS sau firmware modificat, neoriginal.

8. Produse folosite cu alte accesorii sau consumabile decât cele originale: imprimante cu cartușe neoriginale, reîncarcate, folosirea altor alimentatoare decât cele originale.

9. Nu se acordă garanție pentru situațiile de incompatibilitate cu produsele care nu sunt trecute în documentatia sau listele de compatibilitate date de producător.

10. Nu se acordă garanție pentru consumabile (cartușe, cilindru, acumulatoare, baterii) decât în cazurile specificate în prealabil.

11. Nu se acordă garanție pentru produse software, sau pentru defecțiuni cauzate de produse software (viruși, overclocking).

12. Nu se acordă garanție pentru defecțiuni cauzate de transportatori. Recepția în vederea acordării garanției se face la momentul în care produsul a ajuns la sediul furnizorului sau în service-ul autorizat de producător.

art. 4. ALTE MENȚIUNI

1. Solicitarea nejustificată de acordare a garanției se taxează cu contravaloarea serviciului prestat de testare și constatare.

2. Garanția se acordă doar clienților noștri, noi nefiind în nici un caz răspunzători în fața terților care achiziționează produse comercializate de noi prin aceștia.

3. Efectuați o copie de backup a tuturor datelor și programelor existente de pe toate sitemele afectate înaintea expedierii acestore către centrele de service. Nu răspundem pentru pierderea sau recuperarea datelor, a programelor sau a software-ului. Garanția nu acoperă eventualele pierderi de date cauzate de defectiuni ale echipamentelor aflate în garantie.

4. Datorită limitărilor tehnologice, ecranele cu mai puțini pixeli sau subpixeli defecți decât e specificat în standardul ISO 13406-2 clasa II, nu se consideră defecte.

5. Uzura mecanică normală a produselor nu face obiectul garanției.

6. Prin semnarea de către Cumpărător a prezentei Garanții acesta certifică faptul că produsul achiziționat este întreg, în bună stare de funcționare și bune condiții de calitate, că a primit instrucțiuni pentru instalarea, folosirea și întreținerea produsului și că acceptă termenii și condițiile prezentei garanții.

arad magazin online, calculatoare magazin online, reparatii magazin online, componente magazin online, magazin online magazin online, laptop-uri

» Continutul cosului
Nu aveti produse in cos.
Click pe
» Comentarii produse

Robert - TP-Link Mesh Wi-Fi Range Extender RE300
Device util, folosit în tandem cu un Archer C6, extinde cu succes rețeaua wireless emis...
Citeste in detalii [...]
Robert - TP-Link TL-SG105
Un switch gigabit decent la preț bun, plug and play, robust, cu carcasă de metal, nu se ...
Citeste in detalii [...]
Robert - TP-Link TL-MR6400
Este un produs reușit, folosit pentru crearea unei rețele wireless cu acces la internet,...
Citeste in detalii [...]
Robert - Kingston Canvas Select Plus
Raport preț calitate foarte bun, folosit cu succes atât la camere de supraveghere extern...
Citeste in detalii [...]
caiman cosmin - Gamdias AEOLUS M1 1204R
hub separat gasesc ?
Citeste in detalii [...]
» Newsletter

Profita de cele mai bune oferte! Aboneaza-te la newsletterul dataSPOT!